>>
Általános ismertető
>>
Virágdézsák
>>
Amfóra
>>
Virágedények
>>
Virágládák

Általános ismertető

Stoneware termékek A StoneWare technológia egy sokéves fejlesztés eredménye , és egyben egy fantázianév is, ami virágedényt, balkonládát, kaspókat és még számtalan más terméket takar.

Ezzel a technológiával készített virágedények, balkonládák, kaspók ellenállnak az időjárásnak, melegnek, napfénynek, és fagyállóak is.

Egész évben megszépítik a környezetét, semmiféle védelmet nem igényelnek, még a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között sem szükséges védett helyre vinni őket, nagy szilárdságú színtartó anyaguknak köszönhetően sok évig díszíthetik a kertet, balkont. A StoneWare termékek kizárólag "hagyományos" alapanyagokból készülnek, semmiféle az egészségre, vagy a növényekre ártalmas vegyi anyagot nem tartalmaznak, sőt speciális anyaguknak köszönhetően a növények fejlődését megfigyeléseink szerint meggyorsítják. A nagyobb méretű edények alkalmasak akár esővízgyűjtőnek is, hiszen semmiféle ártalmas anyag nem oldódik ki belőlük. A StoneWare termékek az anyagukhoz, és a méretükhöz képest meglepően könnyűek, még a legnagyobbakat is gyakorlatilag egy személy képes elmozdítani.